7 mei

Mooie resultaten van de " Workshop Dry Brush "  gisteren.

Enthousiaste mensen met weinig tot veel schilders ervaring, kozen hun eigen onderwerp vandaag. Iedereen kon iets anders gaan schilderen met olieverf.
Na uitleg en demonstratie van de techniek kon iedereen in zijn / of haar tempo aan het werk. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie en iets lekkers, was het lekker ontspannend bezig zijn. Met vragen, gaf ik mondelinge uitleg of deed het even voor wat de bedoeling was. Deze techniek is prettig als je buiten wil gaan schilderen, je hebt weinig materiaal nodig, papier, afscheurpaletje, klein beetje olieverf, kneedgum en een paar stevige penselen. Hartelijk dank iedereen voor de gezellige workshop. Komt er nog een andere workshop ? Hou even de website van MoNo art, mailbox en mijn website in de gaten.
Tot de volgende keer,
gezellig. Groetjes MarYane.

Workshop Dry brush met olieverf. Geen ervaring nodig.


MarYane Nas is een enthousiaste kunstenares in allerlei vormen van kunst. Ze geeft dan ook met veel plezier de Workshop Dry Brush met olieverf.
Kom jij op zaterdag 6 mei bij ons in de winkel
2,5 uur lang mee schilderen met MarYane Nas!
Inschrijven is mogelijk in de winkel of via de mail info@monoartsupplies.nl
Adres: MONO Art Supplies, Nijverheidsweg-Noord 90, Amersfoort
MarYane Nas geeft ook al jaren les onder de naam TonSurTonArt in Leusden. Ze geeft onder andere cursus is tekenen, schilderen met acryl, olieverf en aquarelverf.  Voor deze workshop,
heb je geen ervaring nodig.


 
E-mailen
Instagram